Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("Maltage")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 928

  • Page / 38
Export

Selection :

  • and

TECHNOLOGIE ACTUELLE DU MALTAGEJANATKA F.1975; KVASNY PRUMYSL; CESKOSL.; DA. 1975; VOL. 21; NO 12; PP. 268-270; ABS. RUSSE ANGL. ALLEM.; BIBL. 6 REF.Article

The biotechnology of malting and brewing = La biotechnologie du maltage et du brassageHOUGH, J. S.1985, 168 p., isbn 0-521-25672-0Book

MODIFICATIONS DANS L'ACTIVITE DES ENZYMES IMPLIQUEES DANS LA DISSOLUTION DE L'ENDOSPERME PENDANT LA GERMINATION DE L'ORGEPOLYAKOV VA; UGRYUMOVA VN; PEKHTEREVA NT et al.1975; PRIKL. BIOKHIM. MIKROBIOL.; S.S.S.R.; DA. 1975; VOL. 11; NO 5; PP. 752-756; ABS. ANGL.; BIBL. 7REF.Article

INFLUENCE DE L'HUMIDITE DU MALT SUR LES PROCESSUS SE DEROULANT AU COURS DE SA FERMENTATIONKOLOTUSHA PV; EMEL'YANOVA NA; MELET'EV AE et al.1974; IZVEST. VYSSH. UCHEBN. ZAVED., PISHCH. TEKHNOL.; S.S.S.R.; DA. 1974; NO 5; PP. 68-70; BIBL. 3 REF.Article

BREWING, MALTING AND ALLIED PROCESSES = BRASSAGE, MALTAGE ET PROCEDES APPARENTESLAWS DRJ.1972; REP. PROGR. APPL. CHEM.; G.B.; DA. 1972; VOL. 57; PP. 469-480; BIBL. 4 P. 1/2Serial Issue

Requirements for innovatory research in support of malting and brewing = Nécessité de recherche pour l'innovation dans le domaine de la malterie et de la brasserieATKINSON, B.Journal of the Institute of Brewing. 1983, Vol 89, Num 3, pp 160-163, issn 0046-9750Article

PH IN MALTING AND BREWING, A REVIEW = LE PH DANS LE MALTAGE ET LE BRASSAGE. MISE AU POINTMACWILLIAM IC.1975; J. INST. BREW.; G.B.; DA. 1975; VOL. 81; NO 1; PP. 65-70; BIBL. 1 P.Article

VERSUCHE ZUM VERFOLG EINER TRYPSINAEHNLICHEN AKTIVITAET WAEHREND DES MAELZENS = ETUDE DE L'ACTIVITE D'UNE ENZYME DU TYPE TRYPSINE AU COURS DU MALTAGENARZISS L; LINTZ B.1975; BRAUWISSENSCHAFT; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 28; NO 8; PP. 239-242; ABS. ANGL. FR.; BIBL. 5REF.Article

UNTERSUCHUNGEN UEBER DIE AKTIVITAET VON TRANSFERASEN IN GERSTENMALZ = RECHERCHES SUR L'ACTIVITE GLYCOSYL-TRANSFERASIQUE DANS LE MALT D'ORGESCHUR F; PFENNINGER H; NARZISS L et al.1974; SCHWEIZ. BRAUER.-RDSCH.; SCHWEIZ; DA. 1974; VOL. 85; NO 12; PP. 237-243; BIBL. 26 REF.Article

LES PRECURSEURS DES ANTHOCYANES DES VARIETES D'ORGE DE BRASSERIE D'UKRAINE ET LEURS MODIFICATIONS AU COURS DE LA PREPARATION DU MALTSKRIPCHENKO LK; EMEL'YANOVA NA; MAL'TSEV PM et al.1973; IZVEST. VYSSH. UCHEBN. ZAVED., PISHCH. TEKHNOL.; S.S.S.R.; DA. 1973; NO 2; PP. 25-28; BIBL. 10 REF.Serial Issue

TRANSPORT, LAGERUNG, REINIGUNG UND ZERKLEINERUNG VON ROHFRUCHT = TRANSPORT, ENTREPOSAGE, NETTOYAGE ET CONCASSAGE DES GRAINS CRUSHUMER G.1973; SCHWEIZ. BRAUER.-RDSCH.; SCHWEIZ; DA. 1973; VOL. 84; NO 3; PP. 50-52Serial Issue

The malting quality of some spring barley varieties grown in England and Wales between 1880 and 1980 = Aptitude au maltage de quelques variétés d'orge de printemps cultivées en Angleterre et au Pays de Galles entre 1880 et 1980GOTHARD, P. G; RIGGS, T. J; SMITH, D. B et al.Journal of the Institute of Brewing. 1983, Vol 89, Num 5, pp 344-348, issn 0046-9750Article

VYHODNOCENI A VYBER NEJVHODNEJSICH SLADOVACICH SYSTEMU = COMPARAISON ET EVALUATION DE DIFFERENTES METHODES DE MALTAGEJANATKA F.1978; KVASNY PRUMYSL; CSK; DA. 1978; VOL. 24; NO 12; PP. 265-268; ABS. RUS/ENG/GER; BIBL. 17 REF.Article

REDUCED EFFLUENT STEEPING IN THE MALTING PROCESS.SOMMER G.1977; J. AMER. SOC. BREWG CHEMISTS; U.S.A.; DA. 1977; VOL. 35; NO 1; PP. 9-11; BIBL. 20 REF.Article

DIE VERAENDERUNG DER POLYPHENOLOXIDASE WAEHREND DES MAELZUNGS- UND BRAUPROZESSES = MODIFICATIONS DE LA POLYPHENOLOXYDASE AU COURS DU MALTAGE ET DU BRASSAGENARZISS L; SEKIN Y.1974; BRAUWISSENSCHAFT; O DTSCH.; DA. 1974; VOL. 27; NO 10; PP. 277-284; ABS. ANGL. FR.; BIBL. 20 REF.Article

Développements technologiques en malterieGENOUD, P.Industries alimentaires et agricoles. 1985, Vol 102, Num 5, pp 483-484, issn 0019-9311Article

Optimisation of conditions for malting of sorghum = Optimisation des conditions de maltage du sorghoPATHIRANA, R. A; SIVAYOGASUNDARAM, K; JAYATISSA, P. M et al.Journal of food science and technology (Mysore). 1983, Vol 20, Num 3, pp 108-111, issn 0022-1155Article

GIBBERELLIC ACID IN MALTING OF OATS = L'ACIDE GIBBERELLIQUE DANS LE MALTAGE DE L'ORGEPOMERANZ Y; SHANDS HL.1974; J. FOOD SCI.; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 39; NO 5; PP. 950-952; BIBL. 18 REF.Article

ACTIVITE DE LA POLYPHENOLOXYDASE DURANT LE MALTAGE DE L'ORGEJERUMANIS J; VAN HUYNH N; DEVREUX A et al.1976; CEREVISIA; BELG.; DA. 1976; VOL. 1; NO 1; PP. 31-36; ABS. ANGL. NEERL.; BIBL. 18REF.Article

UEBER DEN EINFLUSS DES SCHWELKVERFAHRENS AUF DIE "FREIEN" KOHLENHYDRATE UND AMINOSAEUREN. = INFLUENCE DU PROCEDE DE FANAGE SUR LES GLUCIDES LIBRES ET LES AMINOACIDESNARZISS L; STIPPLER K.1976; BRAUWISSENSCHAFT; DTSCH.; DA. 1976; VOL. 29; NO 9; PP. 276-281; ABS. ANGL. FR.; BIBL. 7 REF.Article

Investigation of the Malting Behavior of Oats for Brewing PurposesHIIBNER, Florian; SCHEHL, Beatus D; THIELE, Frithjof et al.Journal of the American Society of Brewing Chemists. 2009, Vol 67, Num 4, pp 235-241, issn 0361-0470, 7 p.Article

Bioprotective Potential of Lactic Acid Bacteria in Malting and BrewingROUSE, Susan; VAN SINDEREN, Douwe.Journal of food protection. 2008, Vol 71, Num 8, pp 1724-1733, issn 0362-028X, 10 p.Article

Effect of chemical treatments on the micro-organisms associated with malting of sorghum grains and sorghum maltOGUNDIWIN, J. O; IIORI, M. O; FESSEHATZION, B et al.Journal of applied bacteriology. 1991, Vol 71, Num 2, pp 139-143, issn 0021-8847Article

Recherches concernant l'aptitude à malter certaines orges = Research in malting ability of several barleysBAETSLE, G.Cerevisia (Ed. française). 1990, Vol 15, Num 2, pp 94-98, issn 0770-1713, 5 p.Article

Effect of storage time on the malting quality of some barley varieties = Effet de la durée de stockage sur l'aptitude au maltage de quelques variétés d'orgeGOTHARD, P. G.Journal of the Institute of Brewing. 1984, Vol 90, Num 1, pp 40-43, issn 0046-9750Article

  • Page / 38